Month: October 2016

Gentjan Hasanas, Poezi: Gjunjëzohem poshtë Hënës e ujku të më japë klithmën…

Loti im Loti imnuk ka përmasa gjeografikesi përmbytja e tokave të bukës,as plogështinë e beharittë Norvegjisë. Errësira imenuk është e dukshme,Nuk është si eklipsi As boshësias’ka lidhj me shpendët që ikin në dimëre zbrazin qiellin. Dhimbja imeështë e vogël, e padukshme. Filloi aty…në cepin e buzës tënde,që nuk qeshi sot. Dhe ma shkatërroi botën. …(volos..4..5..16.( […]

Etimologji © 2018