Month: January 2017

Rahovica në përvjetorin e terrorit të Serbisë mbi fëmijë!

Rahovica në përvjetorin e terrorit të Serbisë mbi fëmijë! JANUARY 13, 2017SKENDERJASHARIWORDPRESS Kaloi  Millosheviqi, erdhi Neomillosheviqi, “shkoi regjimi”( thanë)  por që realisht  është i njejti! Më 7 janar 2005, në fshatin kufitar Miratoc, të  komunës së  Preshevës,  u vra një  i ri Shqiptar, i lindur më 1989, nga fshati Rahovicë. Pasiqë kam patur rastin të  isha për […]

SMIRA NËPËR SHEKUJ – TROJE ARBERORE – Shkruan Feri Arifi.

Një kontribut për Kosovën në UNESCO. SMIRA NËPËR SHEKUJ – TROJE ARBERORE. Labirinti Rrethor i Smirës është gjetur në themelet e Xhamisë se Smirës, në vitin 1987 duke rrënuar xhaminë për ta ndërtuar të renë nga punëtori Shefki Azizi dhe Ramadan Misini.  Me t’i parë gurët në themelet e Xhamisë punëtorët mbeten të shtangur se […]

Etimologji © 2018