Month: April 2017

Shishja që nisi luftën në Kosovë

                                  Shishja që e nisi luftën në Kosovë                         Kur e shikon foton e sipërme , mund të kuptosh se sa e paskrupullt është propaganda serbe antishqiptare. Edhe pushteti , edhe kisha ortodokse serbe edhe ,edhe… çdo gjë është kundër shqiptare. Martinoviqi i kryquar nga shqiptarët si  Jezu Krishti  , dhe shqiptarët  “kriminelë “ të […]

Me krenari dhe mburrje: Shkodra

Me krenari dhe mburrje: Shkodra «E sigurt ishte që Porta lart, qëllimisht kishte zgjedhur hapësirën e Gjakovës, Malësinë së saj, Shkodrën e deri në det për të treguar qëllimet e saj dhe sajimin e një “tampon zoneje” të tmerrit, ngase përherë aty ishin thyer lindja dhe perëndimi në paraqitjen e fuqisë së tyre”… shkruante Gjon […]

Etimologji © 2018