Category: Histori

Debati absurd me Greqinë. Emri i Maqedonisë gjendet tek vetë historia e saj. Nga Kujtim Mateli

  Debati absurd me Greqinë. Emri i Maqedonisë gjendet tek vetë historia e saj që do të ishte: Maqedonia pellazge   Nga Kujtim Mateli   Shkupi është një nga qytetet e mi më të dashur, për shkak të historisë dhe të qendresës së tij mijëvjeçare. Ka qenë vazhdimisht në përballje me të huajt që kërkonin […]

Etimologji © 2018