Category: Kulture

Brahim AVDYLI: RRUGËT E NDËRDIJES, PËRPLASJA E RALITETIT DHE KONTRADIKTAT E TË VËRTETËS (Pjesa e II-të)

  Brahim AVDYLI: RRUGËT E NDËRDIJES, PËRPLASJA E RALITETIT DHE KONTRADIKTAT E TË VËRTETËS (Pjesa e II-të) Studim për librin me tregime të shkurtëra “Heroi i rrugës” të Prend Buzhalës. Botoi SHB «ROZAFA», Prishtinë 2017.   Nuk do mend se Prend Buzhalës, si një autor i njohur i poezive, kritikave letrare, eseve, studimeve letrare e […]

Brahim AVDYLI: RRUGËT E NDËRDIJES, PËRPLASJA E RALITETIT DHE KONTRADIKTAT E TË VËRTETËS (Pjesa e I-rë)

  Brahim AVDYLI: RRUGËT E NDËRDIJES, PËRPLASJA E RALITETIT DHE KONTRADIKTAT E TË VËRTETËS (Pjesa e I-rë) Studim për librin me tregime të shkurtëra “Heroi i rrugës” të Prend Buzhalës, Botoi  SHB «ROZAFA», Prishtinë 2017.   Prend Ndue Buzhala është një autor i njohur në disa fusha të krijimatrisë e të shkrimit letrar: në atë […]

Etimologji © 2018