Tag: Mirgjin Frasheri

BASHKIMI ISHQIPTAREVE NE NJE SHTET TE VETEM ESHTE I PANDALSHEM

BASHKIMI ISHQIPTAREVE NE NJE SHTET TE VETEM ESHTE I PANDALSHEM Kjo për faktin sepse më kujton një mikun tim Alberto Frasherin ku në librin e tij:  “Magjia e Rilindjes Kombetare”  shprehet, se në këtë rast kemi të bëjmë me një problem të ndërlikuar dhe shumë të rëndësishëm, jo vetëm për Shqipërinë, por për gjirhë kombin […]

Etimologji © 2018